top of page

WORKSHOP

Sangworkshop

 

  • Ønsker dit kor/firma at blive bedre til at synge?

  • Hvad vil det sige at have en god teknik og hvordan opnår man den?

  • Har din arbejdsplads brug for en workshop med sang og leg til at lære hinanden at kende, overskride grænser og ved hjælp af sang udvikle sig indenfor teambuilding?

 

Omend sang skal bruges til at ryste en gruppe mennesker sammen, udvikle sig personligt eller dygtiggøres som håndværk vil en sangworkshop være den ideelle løsning. Sangworkshoppen kan have fokus på en eller flere af følgende områder: teambuilding, opvarmning, sangteknik, solistworkshop, perfomance og udtryk.   

Gospelworkshop

 

En Gospelworkshop kan sættes sammen på individuelle måder, så den netop passer til dig og dine behov. Fokusområder kan være:

 

  • Teambuilding (få din arbejdsplads eller dit kor til at udvikle sig med sang og leg)

  • Introduktion til gospelmusikken (Johanna leder deltagere gennem stilarten)

  • Syng-med koncert (koncertformat med syng-med-garanti for alle deltagere)

  • Masterclass til gospelkor (hvordan kan vi forbedre os som kor?)

    • fokusområder kan være: opvarmning, teknik, performance og udtryk

  • Workshop/koncert (først en workshop med efterfølgende koncert, med eller uden workshopdeltagere) 

 

Sangskrivningsworkshop

 

Hvordan undgår man at skrive 10 sange der minder om hinanden? Hvad betyder begreberne comfort-zone, Rain- og Sun-mode?

Og hvordan bryder jeg ud af mine velkendte vaner som sangskriver?

 

Få lidt teoretisk viden i bagagen til at kunne skrive musik på helt forskellige måder og få redskaber, der kan bruges både lige nu og her og i fremtiden. Ved hjælp af en masse øvelser vil du kunne få hjælp til at undgå skriveblokader. Efter ønske, er der også mulighed for, at dykke ned i nogle sangtekniske områder, for at styrke sangskriverens udtryk bedst muligt. 

 

” Jeg har lært at finde inspiration til tekster i forskellige situationer og omgivelser."

- Kamilla 

 

”Jeg har fået øjnene op for, hvad mine benspænd er helt konkret, og jeg har fundet ud af, hvad mine vaner inden for sangskrivning er. Jeg har accepteret, at ufærdigt materiale godt kan gemmes.” - Nanna Lærke

 

”Jeg har fået rykket min comfort-zone! – Dét i forhold til at optræde for andre med mit eget, at vise noget ufærdigt, at skrive sange uden co-writer, at skrive musik selv. Jeg har endda fået lyst til at spille klaver foran andre mennesker også uden at ryste af skræk!” - Louise

Johanna-Løhde-Nielsen-by-HEIN-18_web.jpg

 

Kunne du godt tænke dig en kor-, gospel-, sang- eller sangskriverworkshop på din arbejdsplads, skole, forening eller i dit kor? Så føl dig velkommen til at kontakte mig uforpligtende til en samtale omkring netop den rette workshop til dig. Disse workshops kan også glimrende bruges til teambuilding.  

Tak for din indsendelse!

bottom of page