top of page

BOOKING

SOLIST

 

Som erfaren solist optræder Johanna Løhde med mange forskellige konstellationer og stilarter. Både som gospelsolist, gæstesolist med forskellige Bigbands eller som frontfigur har hun i tidens løb haft fornøjelsen af at spille sammen med

Josh Groban, Thomas Eje,

Dr. Norman Hutchens, Sønderjyllands Symfoniorkester, Linda Andrews, Annette Heick, Uffe Steen, Jesper Lundgaard, Mads Granum Kvartet, Per Gade, Per Nielsen, Martin Lutz, Hanne Rømer,  mv. 

 

“Struer Jazzklub gjorde et kup, da de hyrede Johanna Løhdes trio til at spille søndag eftermiddag på værkstedet i Gimsing. (…) Det blev en følelsesfuld forestilling af musikere, der kunne deres kram. Det er dejligt at overvære en koncert, hvor glade musikere spiller sig helt ind til hinanden (…) En sangerinde, der også havde den evne, at hun kunne gøre teksterne vedkommende i de evergreens, som man har hørt så tit. (Dagbladet Holstebro Struer)

 

"Mit ihrer markanten, durchdringenden und klangvollen Stimme wusste die Deutsch-Nordschleswigerin in ihrer Heimat zu überzeugen." (Nordschleswiger)

 

 ORIGINALMUSIK

 

Historier der ledsages af melodiske linjer, forenes med en stemning af dæmpet lys og en karakteristisk stemme, som tager tilskuerne med på en personlig rejse.

Med en klassisk jazz instrumentering, der bliver udfordret til at bryde genrenes rammer, giver Johanna Løhde et unikt bud på hvordan forskellige musikgenrer kan forenes og kombineres på ny. Hendes tanker om livet og hverdagen er grundlaget for de sjælfulde fortolkninger af bandet. Johanna Løhde har blandt andet udgivet EP'en "Madame Indigo" i 2013 og spillet til SPOT-festival i Århus. Musikeksempler kan høres under menupunktet "music".

"Johanna sang sig ind i publikums hjerter med en stemme, der lover en stor karriere." (Ugebladet Tinglev)

“Überragend die markante, klang- und gefühlvolle Stimme der Dänin: Sie dominierte die Musikveranstaltung im Humburg-Haus. (Zeitung Barmstedt)

 

LØHDE NIELSEN DUO

 

Løhde Nielsen Duo har en stor musikalsk bredde som de gentagne gange begejstrer deres publikum med. Både som Jazzduo til dinner/receptions-arrangemener, Gospelduo til en koncert med syng-med-garanti, eller også som indslag til brylluper, fødselsdage og andre festlige arrangementer.

 

Begge er kandidatuddannede musikere fra Det Jyske Musikkonservatorium og sørger for en musikalsk oplevelse i særklasse.    

 

"En gåsehuds-givende fremførelse." (Der Nordschleswiger)

Føl dig velkommen til at kontakte Johanna vedrørende booking af en forestående koncert, forespørgsel på pris og/eller andre spørgsmål. 

Tak for din indsendelse!

bottom of page