Undervisning

 

For hjælp ved booking af de forskellige undervisningstilbud, er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Kontaktinformationer findes under menupunktet: kontakt.  

 

Sang

 

Drømmer du om at blive bedre til at styre din stemme via teknik og skærpe dit nærvær og udtryk i din sang?

Der tages udgangspunkt i hvor du er og hvilke næste skridt der ville være relevante for dig. Glæden ved sang og arbejdet med dit udviklingspotentiale står i centrum for undervisningen. Forbedring af dit sangtekniske niveau skal give dig en sund stemmebrug og flere farver på paletten i forhold til dit kunstneriske udtryk.

 

"Jeg har haft mange flere "sejre" i forbindelse med min sang end jeg har haft de sidste år, for det er jeg meget taknemmelig. Du er en skide god lærer!" – Fie Bjerring

 

"Ud over at besidde en ufattelig evne til at sætte sig i elevens sted og formidle de ”tekniske-omstændigheder”, så de er til at forstå for det almindelige menneske, er Johanna også en af de mest sympatiske personer, jeg nogensinde har mødt." - Niels 

 

 

Sangskrivning

 

Har du altid haft lyst til at skrive sange? Eller er du allerede godt i gang, men møder skriveblokader gang på gang? Og hvordan undgår man at skrive 10 sange, der minder om hinanden? 

Få redskaber, som kan bruges både af begyndere og øvede. Med en blanding af, at skabe en hel masse musik og anvende teoretisk viden til at kunne udfordre ens sangskrivning i mange forskellige afskygninger vil udviklingen tage fart.   

 

"Tak for et udfordrende, grænseoverskridende og fantastisk forløb!"

- Kirstine

 

”Jeg har både lært noget om at skrive sange, men nok mest noget personligt, som har stor indflydelse på ens kreativitet og flow – nemlig at tage ’JA-hatten’ på, og acceptere hvor man står i ens proces.” - Rikke

 

 

Kor

 

Elsker du også at synge med andre og opleve det sus, når så mange stemmer tilsammen munder ud i vellyd?

Så er korsang noget af det mest givende at bruge sin tid på. Som uddannet korleder har jeg stor erfaring med ledelse af forskellige rytmiske kor og i forskellige aldersgrupper. Lige fra børne/ungdomskor til seniorkor er korsang en fryd. Derudover er jeg stifter og leder af de århusianske gospelkor Joyful Voices der holder til i Skt. Johannes Kirken på Trøjborg. Flere informationer og kontakt til optagelsesprøve i Joyful Voices kan findes på deres facebook-side:

 

© 2015 by Johanna Løhde Nielsen. 

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black