Løhde Nielsen Duo

 

Løhde Nielsen Duo har en stor musikalsk bredde som de gentagne gange begejstrer deres publikum med. Både som Jazzduo til dinner/receptions-arrangemener, Gospelduo til en koncert med syng-med-garanti, eller også som indslag til brylluper, fødselsdage og andre festlige arrangementer.

 

Begge er kandidatuddannede musikere fra Det Jyske Musikkonservatorium og sørger for en musikalsk oplevelse i særklasse.    

 

"En gåsehuds-givende fremførelse." (Der Nordschleswiger)

Johanna Løhde - Originalmusik

 

Historier der ledsages af melodiske linjer, forenes med en stemning af dæmpet lys og en karakteristisk stemme, som tager tilskuerne med på en personlig rejse.

Med en klassisk jazz instrumentering, der bliver udfordret til at bryde genrenes rammer, giver Johanna Løhde et unikt bud på hvordan forskellige musikgenrer kan forenes og kombineres på ny. Hendes tanker om livet og hverdagen er grundlaget for de sjælfulde fortolkninger af bandet. Johanna Løhde har blandt andet udgivet EP'en "Madame Indigo" i 2013 og spillet til SPOT-festival i Århus. Musikeksempler kan høres under menupunktet "lyd".

 

”Med stormende bifald bekræftede publikummet, at der her var tale om et meget stort talent med en meget stor stemme. ” (Der Nordschleswiger)

Johanna Løhde - Solist

 

Som erfaren solist optræder Johanna Løhde med mange forskellige konstellationer og stilarter. Både som gospelsolist, gæstesolist med forskellige Bigbands eller som frontfigur har hun i tidens løb haft fornøjelsen af at spille sammen med

Mads Granum, Per Gade, Per Nielsen, Martin Lutz, Hanne Rømer, LandesJugendJazzOrchester, Sicél, Stig Möglich Rasmussen, Mads Granum kvartet, Thomas Eje, Dr. Norman Hutchens, Linda Andrews, Annette Heick mv. 

 

"Johanna sang sig ind i publikums hjerter med en stemme, der lover en stor karriere." (Ugebladet Tinglev)

 

"Mit ihrer markanten, durchdringenden und klangvollen Stimme wusste die Deutsch-Nordschleswigerin in ihrer Heimat zu überzeugen." (Nordschleswiger)

 

Føl dig velkommen til at kontakte Johanna vedrørende booking af en forestående koncert, forespørgsel på pris og/eller andre spørgsmål. 

© 2015 by Johanna Løhde Nielsen. 

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black